Nyheter

Hej,

hoppas alla har en fin start på veckan! Söndagen den 16 april samlas vi alla på gården för städning av gemensamma utrymmen. Vänligen närvara mellan 14-17 så siktar vi på att runda av passet med korv med bröd/fika.

Nu ser vi till att välkomna våren och hoppas att alla dyker upp med en hjälpande hand! 

/Styrelsen

Detta är för information om att en obligatorisk radonmätning kommer att göras från februari till april i några av våra lägenheter i föreningen. De lägenhetsinnehavare som blir berörda kommer att kontaktas direkt av styrelsen.

/Styrelsen

Som vi har informerat om tidigare i december behöver vi justera avgiften och värmetillägget från och med januari 2023. Som ni säkert märkte gjordes inte dessa justeringar på avin för januari. Justeringarna kommer att göras på avin för februari och den kommer då även att inkludera ökningen som skulle ha gjorts i januari. Det innebär att på avin för februari kommer den justerade avgiften och värmetillägget att finnas med, samt skillnaden för januari månad.

/Styrelsen 

Som vi har informerat om tidigare så har Arcada AB, som skötte administrationen av våra avgifter tidigare, blivit köpta av ett bolag som heter Fastum AB. 

De skickar ut avgiftsavierna för januari i skrivande stund och det verkar som att postgången varierat lite. Alla ska dock få sina avier nu i början av veckan och får ni den inte så hör av er till så får vi ordna det.

Fastum AB har också ett informationsblad som vi bifogar här. Brev till avi_dec2022.pdf 

 

Vi i styrelsen önskar god fortsättning på helgerna och ett gott nytt år.

Från och med januari 2023 kommer Fastum AB att ta över administrationen av vår ekonomi. Det innebär att avgiftsavierna kommer att skickas ut från Fastum AB istället för Arcada AB. För januari 2023  kommer avin att skickas ut per post till samtliga medlemmar, inklusive ett informationsbrev från Fastum AB. Notera att du som har autogiro eller e-faktura för avgiftsbetalning idag kommer att behöva söka om det. Mer information kommer i brevet från Fastum AB under nästa vecka, v 50. Information kommer även att anslås i A- och B-uppgångarna.

/Styrelsen